Goda presenter
Våra öppettider

Måndag – fredag 11-18
Lördag 11- 15

24,25,26 dec stängt

31dec -1 dec stängt

Kontakta oss: info@delitalia.se

Välkommen! Benvenuti!

Från Instragram
Följ oss!



La PelosaCarpaccio

En fantastiskt  god carpaccio på bresaola. Servera den gärna med en 

apelsin & fänkålsallad.

Enkelt med mycket vitaminer och en  härlig kallpressad olivolja.

Recept:

Skiva 2 vitlöksklyftor tunt & lägg dem i 2 msk extra vergine olivolja.

Skär bort skalet från 3 apelsiner & skiva dem & en liten fänkål tunt.

Varva på ett fint uppläggningsfat och vrid över lite vitpeppar.

Droppa över lite av olivoljan utan att vitlöken kommer med.

Servera till tunt skuren bresaola marinerad med citron, rucola och

en lagrad parmesan.

Buon Appetito!